Zsuzsa: Alig várom a szombatot, amikor végre kiszakadok a szürke hétköznapokból, a mókuskerékből és a szombatok átszínezik a hetem hangulatát, méghozzá nagyon szép színesre. Szeretem, hogy a túrakörben a túrákon az egyéniségemet is szabadon megélve egy közösség részeként élhetem át és, hogy a természet szeretete közelsége itt fontos, illetve, hogy mindenki elfogadó befogadó sokmilyenség és sokszínűség, hisz nagy az Isten állatkertje, gyere Te is elférsz itt benne. 

Ildikó: A túrakör csapata is szív- lélek emberekből áll. Minden túra, legyen az 1 napos, többnapos, gyalog- vagy biciklitúra, fantasztikus hangulatban telnek. Mindenki saját magát adja, szeretem, hogy önmagam lehetek a társaságukban. Szuper jó a szervezés, valamint az ösztönzés, határaink feszegetése jól megy Zolinak és Zsuzsinak. 

Anita: Remek társaság, csodás helyek, felemelő pillanatok, csak ilyen és hasonló jelzők jutnak eszembe az együtt töltött három napról. Mindenkit arra biztatok, hogy tartson az Alba Túrakörrel, hogy hasonló élményekkel gazdagodhasson!

Anikó: Gratulálok! Sokkal meghosszabbítottátok az életünket, egészségesebbek lettünk, gyönyörű helyeken jártunk. Köszönöm. Imádok veletek menni. Még remélem sokáig. 

Kati: 60 évesen kezdtem el túrázni az Alba Túrakörrel és azt lehet mondani, hogy alig hiányoztam a szombatokról! Felszabadultan és jól érzem magam közöttük, az évek alatt hihetetlen élményeket éltem meg, sokszor léptem át a magam által gondolt határokat, mert a túravezető szép fokozatosan építette fel bennem a hitet, hogy képes leszek rá, mert azt mondta mindig, hogy az ember a tízszeresét tudja megcsinálni, mint amit gondol magáról. Ezt tanúsíthatom mert pár éve nem gondoltam, hogy ilyen túrákra leszek képes. Jó hangutatú, szeretetet árasztó közösség épült fel, bár az emberek időnként változnak. Már alig várom a hétfőt, hogy a túravezető kiírja a szombati túrát és nincs lehetőség ezen a napokon családi programokra sem. A szombat egy szent nap számomra, túranap. Felszabadultan járjuk az erdőt, jókat beszélgetünk sörözés közben, a reggeli és a túra végén. Remélem, még 80 évesen is velük túrázhatok! Hála és köszönet érte ennek a két remek embernek akik, megálmodták és létrehozták a túrakört Zolinak és Zsuzsinak!

Meli: Nagyon jó csapat! Szuper túra vezetővel és csodaszép túrákkal. A hangulat családias olyanok vagyunk mint egy nagy család az "Alba család". A túravezetőnk és a felesége ketten álmodták meg és hozták létre a túra kört. Sajnos a túra vezető asszonyunkat az év elején elvesztettük, nagyon hirtelen távozott közülünk , de emlékét visszük tovább magunkkal a túrákon. Mindenkinek ajánlom ezt a jó kis csapatot. Kövessétek a Facebokon vagy az albaturakor.hu oldalon.

Irén: Sokat gondolkodtam már ezen, hogy miért szeretek az Alba túrakörrel, azaz veletek túrázni járni, és mindig arra jutottam, hogy milyen szerencsés vagyok, hogy rátok találtam a barátnőm segítségével, aki szintén a csapat tagja. A túrák során nagyon sok új embert ismertem meg, akikkel mindig öröm újból találkozni szombatonként. A túrák mindig vidám hangulatúak és változatosak, mivel mindig új és újabb útvonalakat ismertet meg velünk a túravezetőnk Zoli, aki nagyon odafigyel arra, hogy a kevésbé edzett túratársunk is végig tudja csinálni a túrát, és ne maradjon le a csapattól. Minden héten alig várom, hogy a facéra kikerüljön a következő túrára a meghívó, és hogy ismét együtt tudjak lenni ezzel a szuper csapattal. Köszönöm nektek az élményeket, és remélem, hogy még sok-sok túrán lehetünk együtt veletek. Irén és Gábor

Ivett: Fantasztikus két nap volt, remek társaság, csodálatos környezet, igazi feltöltődés! Köszönöm mindenkinek!

József: Az, hogy mit ad az egész Alba légkör az szinte azonosul mindazzal, amire vágyhat, illetve vágyik az ember! Az ember jól érzi magát, ha egészséges, ha jó társaságban lehet, ha természetben lehet, ha szabad lehet, és mindez olyan légkörben zajlik, ahol a szeretet, szabadság, vidámság, öröm, egészséges kommunikáció jelen van, akkor nem is kívánhat magának jobb helyet! Szóval én személyesen azt mondhatom, hogy találkoztam mindazzal, ami az én életfilozófiámat, érzelmeimet, belső világomat inspirálja, motiválja!  Jó érzés itt lenni vagyis OTTHON érzem magam! Köszönöm, hogy része lehetek ennek a felbecsülhetetlen értékű időtöltésnek! 

Zsolt: Példamutató, amit csináltok, különösen az igazi természetgyógyászat része. Csak ajánlani tudom a csatlakozást a természetjárásaitokhoz.

Erzsébet: Sok élmény, kihívás, határok feszegetése, testtudat, önismeret... csupa JÓ ember, kiváló társaság

Berta: Egy barátom említette az Alba Túrakört, mesélt a kellemes baráti légkörről, a kedves túravezetőről.
2018. október 20-án indított Zoli 3 napos túrát a Kis-Fátrába, ahová jelentkeztem, hisz egyedül ilyen messzire nem jutottam volna el egyedül.
Zoli kedvesen fogadott és mint jó túravezetőhöz illik, küldte az utazáshoz szükséges infókat hétről hétre, napról napra (kocsi- és szobabeosztás, napi programok...) Készségesen válaszolt a kérdéseimre. Sőt mi több, első alkalommal már meg is kért váltó sofőrnek, ami külön jól esett.
A Csapat valóban befogadó, segítőkész, kedves emberek kis csoportja, akikkel mostanra már barátság szövődött.
Zoli igazi Vezető, mindenki sorsa érdekli, próbál segíteni ha valaki bajban van, vagy rosszul érzi magát. Szervezőkészsége páratlan, nyugodt szívvel bízom rá magam minden szombaton.  "Albás szív és Albás lélek, Albás leszek, amíg élek" Köszönöm Tóth Zoltán és Tóthné Sántha Zsuzsa Dóra 

Melinda:  Ez egy olyan csapat, ahova ha elsőként csatlakozol, sem érzed magad feszélyezve, mert úgy fogadnak be, mintha mindig is ismertek volna és mintha már ezer éve együtt túráznátok. Szóval mit is mondhatnék még, hisz az előttem szólók elmondták a lényeget, ami jó, az jó, szuper csapat csak ajánlani tudom. Nem fogjátok megbánni, ha csatlakoztok hozzájuk, mi olyan helyeken járunk velük, amiről nem is tudtuk hogy létezik. Gyönyörűek!

Kata: Az Alba túrakörbe járni nekem olyan, mint vidéki gyermekkorom. Természet és közösség élményem van itt. Az egész heti mókuskerékből teljesen ki tudok kapcsolódni. Feltölt támogató energiával az erdő és azok a beszélgetések, amelyek spontán módon gyaloglás közben alakulnak ki. Minden kötöttség nélkül keletkeznek jó emberi kapcsolatok, közben gyarapodik tudásom, emberi sorsokat megismerve élettapasztalatom, önismeretem. Azt is értéknek tartom, hogy időnként saját határaimat feszegetem egy -egy "közepes" túrán. Nagyon jó érzés, amikor MEGCSINÁLJUK! És megcsináljuk! Hálás vagyok, hogy megtaláltalak Titeket, sok örömöt hoztatok az életembe. Remélem, hogy ez sokáig így marad, és én is mindig hozzá tudom ehhez tenni a részem. 

Zsuzsa: 2018 április óta járok túrázni az Alba Túrakör tagjaival. Jól döntöttem, amikor őket választottam. Csodálatos embereket ismertem meg a túrák során, nagyon szép helyekre jutottam el. Teljes feltöltődés a hétköznapok után, minden szombati túra felüdülés számomra. Mindenkinek ajánlom, aki szereti a természetet, tenni akar az egészségéért.

Péter: Nyitott szívű és gondolkodású, befogadó csapat. Vegyes korosztály, akiket valóban a természet köt össze. A túrák nem erősek, de nem is gyengék. Nincs politizálás meg hasonló negatívkodás.

Kobi: Nagyon közvetlenek, a hangulat családias. Időközben a tagok cserélődtek, mindig vannak újak is. Az évek tapasztalatát kamatoztatják, jól szervezett túrákat szerveznek, energiát nem sajnálva, saját szabadidejüket felhasználva. Bátran ajánlom Őket egy hétvégi kiruccanásra, melyet főleg szombatonként tartanak. De a többnapos túrák kedvelői is keressék őket bátran!

Andi: Szuper családias hangulatú csapat, segítőkész és precíz vezetőkkel, izgalmas és tanulságos túrákkal!! Figyelmességből jeles, ki nem szeret korán kelni az is tud túrázni (pl.Én). Étlen szomjan sosem maradtunk!!  :-)

Enikő: Egy olyan csapatban lehet az ember szabadon szabadba, ahol megélheti maga különlegességét. Töltődhet a természet szépségében, magába szívhatja az erdők, hegyek nyugalmát és a túratársak vidám hangulatát.

Zoli: Mit jelent nekem az Albatúrakör? Nyugalmat , jó társaságot és új BARÁTOKAT! Jó érzéssel tölt el a szürke hétköznapok után. Magam mögött hagyni a stresszt a munkát! Új élményeket szerezni,azokat együtt átélni ami örökre bennünk marad, és a szívünkbe zárjuk mindannyian! Csak ajánlani tudom azoknak az embereknek akik nyitottak az új élményekre és a jó társaságra!

Anikó Köszönöm a túrát! Nagyon jól éreztem magam. Csodás dolgokat láttunk. Tökéletes volt a szervezés.


Ez a weboldal cookie-kat (sütiket) használ azért, hogy weboldalunk használata során a lehető legjobb élményt tudjuk biztosítani.