Ezen az oldalon olyan termékeket ajánlunk nektek, amiket mi is kipróbáltunk és nekünk beváltak:

Télre hómacska: 

Link: https://explo.hu/termek/climbing_technology_ice_traction_plus_homacska.html
Télre túrabakancsok: 

Sportdirect - GELERTLeather Női  / KARRIMOR Skiddaw Walking Boots Ladies

Linkhttps://hu.sportsdirect.com

Talpbetét - SIDAS - Decathlon

Link: https://www.decathlon.hu/p/talpbetet-zseles-cushioning-gel/_/R-p-X8305792?mc=8305792&gad_source=1&gclid=Cj0KCQiA6vaqBhCbARIsACF9M6m31mDnzJDZdTZNXgKZ9Z3kZq5wv7IFW_2m0774okmVTmUi-51uq5kaAry7EALw_wcBKARRIMOR Carbon Botok

Link:  https://hu.sportsdirect.com/outdoor-equipment/walking-poles


Sókapszula - BioTech - MultiSalt 60 db


Link: https://shop.biotechusa.hu/products/multisalt-60-kapszula?currency=HUF&gclid=CjwKCAjwpqCZBhAbEiwAa7pXeS0tZ1xY58RXJil5mpyEr6oR5KOVyFxn_RWhcXeeP5WLXG7aO14NuBoCnLAQAvD_BwE


Blade Sókapszula 120 db

Link: https://fittprotein.hu/Blade-Salt-Caps-120-kapszula?gclid=CjwKCAjwpqCZBhAbEiwAa7pXeUV6PwqBlT5Ye4B4NZjyc5sSkeTbaJkFvHg02OZjO8YITGPTr1RU8xoC318QAvD_BwEMit vigyünk magunkkal, amikor túrázni indulunk?


Túrázáshoz való készülődésnél az egyik legfontosabb lépés, hogy tájékozódjunk az úti célunk időjárásáról. Erre az információra mindenképpen szükségünk lesz a megfelelő ruházat és túrafelszerelés kiválasztásához. Ebben természetesen kérhetjük a túravezetőnk tanácsát is. Kezdőként nem kell egyből a sportruházati osztályra rohanni, de tereptől függően egy kényelmes és strapabíró túracipőre vagy bakancsra szükségünk lehet. Érdemes rétegesen öltözni, inkább legyen nálunk plusz réteg, ha hűvösebbre fordulna az időjárás. Hasznos, ha viszünk magunkkal váltás zoknit vagy akár betehetünk egy kényelmes váltócipőt is, amit az autóban tudunk hagyni.

Az évszaknak megfelelő ruházat kiválasztása után fontos, hogy néhány alapvető dolog még bekerüljön a hátizsákunk mélyére.

A túrákra mindenképp hozz magaddal:

Elegendő harapni- és innivalót: indulás előtt nézzük meg a kiírást, vagy érdeklődjünk a túravezetőnknél, hogy lesz-e lehetőség a túra közben ennivalót és italt vásárolni, esetleg van-e kút, forrásvíz útközben. Ennek megfelelően készüljünk szendvicsekkel, müzlivel és/vagy csokoládéval, és hasznos útitársunk lehet egy zacskó szőlőcukor is. 
Esőkabátot/esőköpenyt:  ​manapság már könnyen tájékozódhatsz az aznapi időjárásról, kisebb záporok, zivatarok bármikor kialakulhatnak, ezért ne feledkezzünk  meg az esőkabátról sem. Szerencsére ma már kaphatók egészen kicsire összehajtható köpenyek, amelyek nagyon kevés helyet foglalnak. Ha olyan kabátot választunk, amit nem tudunk ráhúzni a táskánkra, szerezzünk be hátizsákvédőt.
Kis egészségügyi csomag: túrázás során előfordulhatnak sérülések, például kisebb karcolások, vízhólyagok. Ezért jó, ha van nálunk egy kis egészségügyi csomag, amit ilyenkor gyorsan elővehetünk és elláthatjuk magunkat vagy túratársunkat.

Iratok és pénz: ezek a dolgok valószínűleg magától érthetődőek, de talán pont azért felejthetjük el őket, mindenképp ellenőrizzük, hogy bekerültek-e a csomagunkba. Ha külföldre megyünk túrázni, különösen figyeljünk rá, hogy ne hagyjuk otthon az iratokat, és legyen nálunk elegendő összeg az adott ország fizetőeszközéből. 
Fej- vagy zseblámpa: a túra könnyen éjszakába nyúlhat (októbertől), és azon kaphatjuk magunkat, hogy lement a nap, ezért mindenképp rakjunk be hátizsákunkba egy lámpát is.

https://drive.google.com/file/d/1PkStIjkkskgEB7gUMsL_oSCNFS9B8mLA/view?usp=sharing

Ez a weboldal cookie-kat (sütiket) használ azért, hogy weboldalunk használata során a lehető legjobb élményt tudjuk biztosítani.