DOBOGÓKŐI MENEDÉKHÁZ 

TÉRJ BE HOZZÁNK EGY JÓ EBÉDRE S HA MÁR ITT VAGY, SZÁLLJ MEG NÁLUNK! Pihend ki magad nálunk, a fárasztó túra után, töltődj fel a friss levegőn!    

Fitt Magyarország Program

A Fitt Magyarország Alapítvány, azaz a FIMA az egész életen át tartó mozgás népszerűsítést tűzte ki céljául. A Fitt Magyarország Alapítvány küldetése, hogy a fogantatást megelőző időponttól kezdve az időskorig minden korosztály számára hangsúlyossá váljon a mozgás szükségessége.

Magyar Turista Egyesület

Szervezet, feladataink közé tartozik a szervezett természetjárás kultuszának és kultúrájának gyarapítása, a turistaság emlékeinek gyűjtése és megőrzése.

HAZAJÁRÓ HONISMERETI ÉS TURISTA EGYLET 

Küldetésünk a Kárpát-medencei magyarság összetartozásának erősítése, elsősorban a honismeret és a turizmus eszközeivel. -„ELINDULNI, HAZATÉRNI…”

DOROG SPORT

dorogisport.hu

Piliscsév Község Önkormányzat

Expodom Kft. 

GYORSAN ÖSSZECSUKHATÓ PARTY SÁTOR - Expodom Kft. 

Müllner Pub 

Müllner Pub 

MÜLLNER PUB ÁS BÜFÉ  2519 Piliscsév, Béke u. 51/a 

Tölgyfa Büfé

TÖLGYFA BÜFÉ - Klastrompuszta

Magyar Természetjáró Szövetség

Magyar Természetjáró Szövetség

Börzsöny Speciális Mentők Egyesületet

vagy ahogyan sokan a Börzsönyben ismerik: Börzsönyi Hegyimentő Szolgálat.

Honlap: borzsonymentok.hu

e-mail: info@borzsonymentok.hu

 Telefonos ügyelet: +36 20 851 55 95  

 Tagjaink lelkes önkéntesek, született sportemberek, tűzoltók, hegymászók és ipari alpinisták, akik szabadidejüket           feláldozva vállalják a kihívásokat.

Az ALBA Túrakör Teljesítménytúráinak térképkivágatát a Szarvas térképek gyártója Szarvas András térképkiadója támogatja.

A szarvasi turistatérképek eredetije megvásárolható a www.map.hu webáruházban. A  térképek tableteken, okostelefonokon használható GPS-kompatibilis digitális verziója elérhető a www.avenzamaps.com webhelyen

Ettore Cukrászda  Esztergom

Az 1988-ban alapított fagylaltozónk és cukrászdánk a város szívében vár minden kedves vendéget. Kézműves, főzött fagylaltjaink oázis a nagy nyári melegben.

Napfény Presszó - Dömös

NAPFÉNY PRESSZÓ - DÖMÖS Kávé,Fagylalt,sütemények, hamburger,hot-dog,meleg szendvics,sör,rövid italok

Az Expodom Kft. -től felajánlást kaptunk, amely megkönnyíti a szabadtéri rendezvények szervezését. A gyorsan összecsukható pavilonnak köszönhetően a váratlan időjárási tényezők nem gátolják majd rendezvényeink lebonyolítását.


Rendezvénysátrat kaptunk adományba!

Az Expodom Kft. -től kaptuk a felajánlást, amely megkönnyíti a szabadtéri rendezvények szervezését. A gyorsan összecsukható sátornak  köszönhetően a váratlan időjárási tényezők nem gátolják majd rendezvényeink lebonyolítását.

Ezeken a helyszíneken az Exodom Kft. felajánlásának köszönhetően egy új, igényes gyorsan felállítható sátorban várhatjuk a teljesítmény túráink résztvevőit és nem utolsósorban önkénteseink sem áznak majd el a fém pavilon három oldalfalának, vízhatlanságának köszönhetően.

Hálásan köszönjük a rendezvénysátrat az Expodom Kft.-nek amellyel hozzájárult az Alba Túrakör rendezvényeihez!


Ez a weboldal cookie-kat (sütiket) használ azért, hogy weboldalunk használata során a lehető legjobb élményt tudjuk biztosítani.