GYERE és LÉGY A KALAND RÉSZESE!

Általában 2-4 napos túrákat szervezünk, és igyekszünk a hétvégékhez és az ünnepnapokhoz igazodva.
Túrák: Egy könnyebb és egy nehezebb túra váltja egymást, a túrákat minden egészséges mozgást és hegyeket szerető minimálisan sportos erőnlétű jelentkező teljesíteni tudja.

Utazás: Telekocsis rendszerrel utazunk, amit a jelentkezések után segítünk összeszervezni.

Szállás: Igyekszünk a szállást 2 ágyas kényelmes, saját fürdővel felszerelt hotelekbe vagy panziókba szervezni.
Étkezés: Általában olyan szálláson vagyunk, ahol a reggelizés megoldható és túráink során igyekszünk útba ejteni turistaházakat. Vacsorára minden esetben  foglalunk asztalt így lehetőség nyílik a helyi ízeket megkóstolni.
Biztonság: Minden külföldi többnapos túrán kötelezően balesetbiztosítást kötünk a túrázókra, és ezenkívül felhívjuk minden résztvevő figyelmét az aktuális túra igényeiről.
Időjárás: Minden többnapos túrán előfordulhat rossz idő, ilyen esetben a túravezető a túrázók biztonsága érdekében az útvonalat és a programot módosíthatja ennek megfelelően, de kalandból biztos, hogy nem fogsz kimaradni.

Ahol már jártunk és járunk: Magas-Tátra, Nyugati-Tátra, Bélai havasok, Alacsony-Tátra, Nagy- és Kis-Fátra, Szlovák Paradicsom, Selmeci-hegység, Bihari-hegység (Pádis fennsík), Bükk, Mátra, Zempléni hegység, Balaton-felvidék, Kőszegi hegység, Őrség, Zalai dombság, Bakony, Kis-Balaton, Zselic stb.

A többnapos túrák facebookon: https://www.facebook.com/groups/www.albaturakor.hu

Ez a weboldal cookie-kat (sütiket) használ azért, hogy weboldalunk használata során a lehető legjobb élményt tudjuk biztosítani.

OK!