Nyugati Tátra Túra  * Augusztus 18-20.

KIDOLGOZÁS ALATT!!!!

A túrák 15-19 km hosszúak, 800-1400 méter szintemelkedéssel,


Étkezés: A reggelit a túra díja tartalmazza.  A napközbeni étkezésről magadnak kell gondoskodnod, de minden nap lehetőség lesz étkezésre.


A túra: 55.000 Ft,- Az ár tartalmazza: a 2 éjszaka szállást - 2-3 ágyas szobákban, 2 napi reggelit, baleset-biztosítást, szervezést és a túravezetés díját.

Egyéb költségek: Utazás költsége és a parkolások... Vacsora és napközbeni étkezés


Utazás: Az évek tapasztalata alapján mi a telekocsi rendszerre esküszünk, mivel költséghatékony, szabadabb mozgásteret biztosít. Ennek megszervezésében segítünk. Fontos: ha saját autót tudsz hozni és nem gond a vezetés, akkor kérjük mindenképp a JELENTKEZÉSKOR tüntesd fel nekünk. Amennyiben utas szeretnél lenni, azt is jelezd felénk kérlek és hogy merre laksz.

Fontos: Rohanásra nem kell számítani, lesz időd fényképezni, nézelődni, pihenni és enni-inni is. Ami fontos, hogy legalább átlagosan sportos kondival rendelkezz!

Nem kimondottan könnyű, főként sziklás terep lesz.

Az időjárás befolyásolhatja a túrát! Rossz időjárás esetén a túra programja a túravezető döntése alapján félbeszakítható, az útvonal módosítható. A változtatás a túravezető hatáskörébe tartozik és minden résztvevőre kötelező érvényű. Ez a saját és társaid biztonságát szolgálja.


Jelentkezés, érdeklődés: albaturakor@gmail.com

Tel.: +36 20 506 4529
Alba Túrakör Természetbarát Egyesület

Facebook: https://www.facebook.com/pilisialbaturakor


Utazási információk: https://albaturakor.hu/utazasi-informaciok
Ajánlatok, javaslatok: https://albaturakor.hu/ajanlatok-javaslatok

Ez a weboldal cookie-kat (sütiket) használ azért, hogy weboldalunk használata során a lehető legjobb élményt tudjuk biztosítani.